Palveluihimme kuuluvat klassinen ja urheiluhieronta, raskaushieronta ja uusimpana osteopatia. Lisäksi esimerkiksi lämpöhoito, faskiakäsittelyt ja muut hoitomuodot sekä omahoito-ohjeet kuuluvat palveluihimme. Hoito sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Klassinen
Hieronta

Klassinen hieronta poistaa lihasten jännitystä ja helpottaa kipuja, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista elimistöstä, pehmentää arpikudosta, lisää lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta, vähentää turvotuksia sekä auttaa rentoutumaan.

Urheilu-
Hieronta

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tai kuntoilijan tarpeisiin. Hieronnassa otetaan huomioon urheilijan lajivaatimukset ja harjoitusohjelma. Urheiluhieronnan tarkoitus on parantaa tuloksia, palautumista ja urheilusta suoriutumista.

RASKAUS-
Hieronta

Raskaushieronta auttaa naista rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvin voiva äiti. Lapsi jakaa kohdussa ollessaan äidin tuntemukset, joten äidin rentoutuminen on tärkeää. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äidin henkinen mielentila ja fyysiset oireet. Hieronta voidaan toteuttaa kylkimakuulla sekä puoli-istuvassa asennossa raskaushierontaan suunniteltujen erikoistyynyjen avulla.

90 minuutin raskaushieronta sisältää rentouttavan kokovartalohieronnan. Myös äidin vatsan alue hierotaan ja kohdussa oleva vauva huomioidaan hoidon ajan.

60 minuutin raskaushieronnassa keskitytään äidin haluamiin kehon osiin. Yleisimpiä ongelma-alueita ovat alaselkä, pakarat ja lantion alue. Suosittelemme varaamaan raskaushierontaan vähintään 60 minuutin ajan.

Tarjous osteopatiaan!

Ensimmäinen käynti uusille asiakkaille
60 min 65 €.

Osteopatia

Osteopatia on manuaalisen eli käsillä tehtävän terapian hoitomuoto, jossa käytetään erilaisia mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyitä. Hoidon tavoitteena on parantaa kiputiloja, kehon toimintakykyä ja toimintahäiriöitä käsittelemällä niveliä, lihaksia ja lihaskalvoja tai vaikuttamalla hermostoon. Osteopaatti on toiminnallisten tuki- ja liikuntaelimistön häiriöiden sekä kiputilojen tutkimisen ja hoidon asiantuntija. Osteopaatit hoitavat ja kuntouttavat myös urheiluvammoja ja stressi- ja ylirasitustiloja.

Osteopaatti on terveydenhuollon ammattilainen ja suojattu ammattinimike. Neljä vuotta kestävä peruskoulutus on hyvin kattava ja osaaminen tuki- ja liikuntaelinten ongelmien hoitamisessa on korkeatasoista ja turvallista. Osteopaatin taitoihin kuuluu myös magneettikuvien lausuntojen tulkinta ja niiden merkitys kunkin asiakkaan tilanteessa.

Lisätietoa voit kysyä suoraan numerosta 045 6510 480 / Olli
tai olli.mykkanen@hoitohuonevoima.fi