Anni

Olen valmistunut hierojaksi Kuopion hierojakoulusta vuonna 2010, ja siitä lähtien olen toiminut koulutettuna hierojana Helsingissä ja Vantaalla. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat erityisesti niska- ja hartiaseudun sekä yläselän ongelmat ja päänsäryt. Lisäksi olen käynyt raskaushierontakurssin elokuussa 2020 eli teen nyt myös raskaushierontaa klassisen hieronnan lisäksi.

Otan vastaan ihan kaikenlaisia asiakkaita, jotka kokevat olevansa hieronnan tarpeessa. Minulta onnistuu sekä rentouttava että voimakkaampikin käsittely. Pyrin tekemään työni aina asiakkaan toiveiden mukaan. Työn vastapainoksi tykkään käydä juoksulenkeillä ja joskus pyöräillä.

Pete

Olen toiminut urheiluhierojana vuodesta 2014. Erikoistuin nivelten liikkuvuuden lisäämiseen ja rasitusvammojen hoitoon. Lisäksi erilaiset lihasjäykkyydestä tai hermotuksesta johtuvat kivut raajoissa tai pään alueella on ominta osaamisaluettani. Niskajumien ja päänsärkyjen hoidoissa minulla on vankka kokemus on niihin syynä sitten stressi, purentalihasten ongelmat tai staattiset työasennot. Omakohtaiset vuosia kestäneet kipukokemukset kyseisissä vaivoissa ovat toimineet vahvana motiivina opiskella asioista lisää.

Sovellan hoidossa asiakkaan tarpeiden mukaan erilaisia tekniikoita ja pyrin aina mahdollisimman tehokkaaseen hoitovasteeseen.

Omat harrastukset on nykyään enemmän kestävyyslajeja ja lasten harrastusten seuraamista kentän laidalla, nuorempana tuli pelattua myös tennistä ja salibandya.

Olli

Olen osteopaatti ja liikuntatieteiden maisteri. Osteopaatiksi kouluttauduin Metropolia ammattikorkeakoulussa ja liikuntatieteellisen tutkintoni suoritin Jyväskylän yliopistossa pääaineenani valmennus- ja testausoppi. Minun puoleeni voit kääntyä erilaisissa kehon kiputiloissa ja muissa kehon toiminnan ongelmissa (esim. selkä- ja raajakivut, päänsäryt, stressiperäiset oireet ja säteilykivut). Vastaanotollani käy kaikenlaisia asiakkaita raskaana olevista naisista toimistotyöntekijöihin ja huippu-urheilijoihin.

Hoidossani käytän asiakkaan tarpeen mukaan pehmeämpiä tekniikoita, lihas-, faskia- ja niveltason käsittelyä ja tarvittaessa nivelten manipulaatioita. Ohjaan asiakkailleni myös terapeuttista harjoittelua parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Voit varata minulle ajan myös hierontaan, jossa sovellan osteopaattisia menetelmiä perinteiseen hierontaan.

Olen toiminut ammattivalmentajana yli 15 vuoden ajan (maajoukkuetason yleisurheiluvalmennus ja muiden lajien juoksu-, nopeus- ja voimavalmennus) ja erityisosaamisalueeni on liikuntaan ja urheiluun liittyvät kiputilat ja toiminnalliset ongelmat. Voit lukea lisää sivuiltani

KRISTIINA

Hei tässä Kristiina.

Suoritin hierojan tutkinnon Suomen Hierojakoulussa Espoossa 2022.

Tarjoan asiakkaille klassista hierontaa. Erityisesti olen kiinnostunut hoitamaan niska-hartiaseudun sekä alaselän ongelmia.Voin tarjota myös pureskelulihasten manipulaatiohoitoa sekä pään alueen hierontaa. Haluan luoda asiakkaisiin luottamuksellisen ja pitkäaikaisen asiakassuhteen.

Vapaa-aikana viihdyn perheeni ja lemmikkieni parissa. Tykkään käydä uimassa sekä pyöräilemässä.